فهرست مطالب

گزیده مدیریت - پیاپی 13 (دی 1380)

ماهنامه گزیده مدیریت
پیاپی 13 (دی 1380)

  • 102 صفحه، بهای روی جلد: 1,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1381/02/11
  • تعداد عناوین: 17
|
  • اندیشه نو: خطرات واحدمندی
    مانا شاکرین ترجمه: مانا شاکرین صفحه 4
    درباره میزان کارایی توسعه محصولات جدید به روش مستقل و واحدمند، سخن بسیار رفته است، اما تجزیه و تحلیل 350 میلیارد داده های در اداره ثبت اختراعات ایالات متحده نشان می دهد که محصولات به واقع انقلالی بیشتر حاصل طراحی هایی هستند که اجزای مرتبط به هم نامنظم تر و غیر قابل پیش بینی تری را به کار گرفته اند.
  • بهره گیری حداکثر از تیم خود
    آزاده کیانی ترجمه: آزاده کیانی صفحه 6
    می توانید با یک برنامه پاداش مناسب اعضای غیر موثر گروه را به مجریان موثر مبدل سازید.
    بهترین راه پرداخت به افراد با هدف کار تیمی بهتر کدام است؟ تحقیقات جدید مبتنی بر شبیه سازی های میدانی بر مزایای ترکیب دو رویکرد کاملا متفاوت پراخت یکسان و پرداخت عادلانه تاکید دارد.
  • نظریه مدیریت یا الهیات؟
    فاطمه کاظمی ترجمه: فاطمه کاظمی صفحه 7
    مورخ مشهور توماس فرانک، بیش از هر کس برای مطالعه کتاب های مدیریت وقت صرف کرده است. وی به این نتیجه رسیده است که اغلب آنها به جای توجه به بهبود عملی مدیریت، بر مجاب ساختن افراد زنده بودن و روح داشتن شرکت ها معطوف شده اند
  • آرزومند ساختن مشتری
    آتوسا بروج ترجمه: آتوسا بروج صفحه 8
    اگر خواهان شناخت خواسته های واقعی مشتریان خود هستید، از آنها نپرسید که چگونه می توانید محصولات و خدمات خود را بهتر سازید. بلکه این پرسش را مطرح سازید که اگر شما قادر به تولید هر چیزی بودید، در آن صورت، آنها طالب چه بوده اند؟
  • داده ها ناجور مساوی است با خسران منابع
    عاطفه پاشازاده ترجمه: عاطفه پاشازاده صفحه 10
    «گندم از گندم بروید، جو ز جو» شاید درباره کامپیوتر مصداق داشته باشد. اما نویسنده این مقاله کوتاه توضیح می دهد که چرا این تصور درباره مدیران تصمیم گیرنده باطل است.
  • مورد کاوی: لایق، اما بدعنق
    مهندس فضل الله امینی ترجمه: مهندس فضل الله امینی صفحه 12
    اندی زیمرمن، رگه هایی از خودخواهی در شخصیتش دارد: کارکنان دفتری را تحت منگنه می گذارد، ایده های همکاران خود را مسخره می کند و اعضای تیم را تحقیر میکند و احمق جلوه می دهد. اما او از طرفی بهترین عملکرد را داراست. آیا رییس وی می تواند بدون آنکه عملکردش آسیب ببیند رفتارش را اصلاح کند.
  • داستان موفقیت: کار آفرین مادرزاد
    محمود احمد پور ترجمه: دکتر محمود احمد پور صفحه 22
    دان بریکلین که به «پدر کاربرگ های الکترونیکی» شهره است، به عنوان یک کار آفرین، بیست سال پر نشیب و فراز را پشت سر گذاشته است. در این مقاله وی به تفصیل از ماجرای شخصی خود سخن می گوید و توضیح می دهد که چرا عوامل معمول، (آموزش، استعداد و وقت شناسی) تنها برخی از عناصر لازم برای موفقیت هستند.
  • دیدگاه های دیگران: آیا موفقیت گناه است؟ گفتگویی با عالیجناب پیتر گومز
    غلامحسین خانقایی ترجمه: غلامحسین خانقائی صفحه 29
    در این مصاحبه، یکی از متفکران دینی به نام امریکا، چرایی و چگونگی امکان پذیری (و در واقع، ضرورت) آشتی میان زندگی دنیوی و زندگی ایمانی را توضیح می دهد.
  • در ستایش مدیران میانی
    حمیدرضا فرتوک زاده ترجمه: دکتر حمیدرضا فرتوک زاده صفحه 35
    به مدیران میانی به عنوان بورکرات هایی انعطاف پذیرو بدون قدرت تخیل نگریسته می شود که هیچ ارزش واقعی برای سازمان خود خلق نمی کنند. اما به هنگام اجرای دگرگونی های بنیادین، این مدیران میانی پا برجاترین متحدان مدیران ارشد هستند. در این مقاله استدلال های نویسنده را بخوانید.
  • شرکت ابر کار آمد
    حمیدرضا فرتوک زاده ترجمه: دکتر حمیدرضا فرتوک زاده صفحه 44
    امروزه، کارآمدی محدود به درون سازمان شده است. عرصه بزرگ بعدی، کاهش هزینه ها، افزایش کیفیت و شتاب بخشیدن به عملیات و کاراتر کردن فرایندهای مشترک خود با دیگر شرکت ها است. این مقاله چگونگی آغاز این کار را بررسی می کند.
  • قواعد ناجور خلاقیت
    مریم شریفیان ثانی ترجمه: دکتر مریم شریفیان ثانی صفحه 54
    برای بسیاری از مدیران مجرب، مدیریت خلاقیت اصلا شباهتی به مدیریت عقلای ندارد. این اقدامات نامعقول است و کاملا عحیب به نظر می رسند. در این مقاله، با این قواعد ناجور آشنا شوید. بسیاری از شرکت ها و تیم ها با استفاده از این اقدامات به نتایج شگرفی دست یافته اند.
  • ناشنیده های تصمیم گیری
    پرستو معین الدینی ترجمه: پرستو معین الدینی صفحه 64
    به هنگام تصمیم گیری، آیا به دنبال گرفتن راهنمایی از دیگران خواندن گزارش های تعمق درباره آنها دادن پاسخ مثبت یا منفی و ارائه به شرکت خود برای عملی کردن آن هستید. در این صورت کاملا در اسشتباهید. تحقیقات جدید، دروندادهای یک فرایند تصمیم گیری موثر و چگونگی شناسایی آن را نشان می هد.
  • نیازی به قهرمان نیست
    محمدرضا وزیر زاده ترجمه: محمدرضا وزیر زاده صفحه 73
    برای حل بسیاری از مشکلات منابع انسانی در کسب و کار نیازی به سلحشوران و قهرمان نیست در این مقاله درباره چهار شیوه رهبران خاموش گتفگو می شود که در خفا و دور از دیدگان صورت گرفته و نتیجه شگفت اور به بار می آورد که هم منافع آنها و هم منافع سازمان هایشان را در بردارد.
  • عملکرد برتر: رشد پایدار به روش دو پونت
    مهندس علی گلپایگانی ترجمه: مهندس علی گلپایگانی صفحه 80
    «اگر به دنبال تعریفی تازه از مسئولیت اجتماعی شرکت ها هستید، پاسخ رشد پایدار است» این گفته مدیر عامل شرکت دوپونت است.«این تنها کار درست برای انجام نیست: پایداری می تواند ارزش اقتصادی عظیم خلق کند.»
  • ابزار کار: فاصله هنوز هم مطرح است: واقعیت سخت گسترش جهانی
    منصور مجدم ترجمه: منصور مجدم صفحه 96
    شرکت معمولا در جذابیت بازارهای خارجی اغراق می کنند و این عمل می تواند منجر به خطاهای پر هزینه ای شود. مشکل آن است که ابزارهای استاندارد تحلیل، عامل تاثیر فاصله (جغرافیایی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی) را برفرصت ها در نظر نمی گیرند.
  • سخنی از گذشتگان: ضرورت ناسازگاری
    پریسا زمانی ترجمه: پریسا زمانی صفحه 96
  • خلاصه برای مدیران: به زبان انگلیسی
    صفحه 99